UTFORsK Svalbards vestkyst

Sommeren på Svalbard er sesongen for båtturer. Denne pakken inkluderer en unik dagstur til Ny-Ålesund med den splitter nye hybridbåten Kvitbjørn. Med en storslått 7-retters middag og et luksuriøst opphold hos oss, får du den perfekte blandingen av natur-, kultur- og kulinariske opplevelser.

  • Reiseperiode mellom 1. juni og 31. august 2022

Med Kvitbjørn til Ny-Ålesund

Ny-Ålesund er ansett å være verdens nordligste bosetning, lokalisert i Kongsfjorden på nord-vest Spitsbergen. Bosetningen har en lang historie innen kullgruvedrift. Det var også her Roald Amundsen mellomlandet med luftskipet Norge, på vei til Nordpolen i 1926. I dag er Ny-Ålesund et topp moderne internasjonalt forskningssenter, med opptil 120 innbyggere som driver med polarforskning.

Turen til dette fascinerende stedet går med Kvitbjørn: En hybriddrevet, lukket hurtigbåt med plass for 12 passasjerer. I nærheten av breer, dyreliv og bosetninger går båten lydløst på elektrisk fremdrift. Dette lar både dyreliv og mennesker slappe av, og nyte den stille naturen. Vi gjør oppmerksom på at dette er en lang tur, på 11-12 timer.

FINE DINING

Inkludert i denne pakken er også en eksklusiv 7-retters middag i Funktionærmessen Restaurant. Her venter en kveld med uforglemmelige kulinariske opplevelser og førsteklasses service, mens du beundrer den spektakulære utsikten over Longyearbyen. Menyen er inspirert av internasjonalt kjøkken med innslag av norske råvarer, så som kongekrabbe. I tillegg finner du en omfattende vinliste med et spennende utvalg av fantastiske årganger.

  • 3 netter i ønsket romkategori
  • Mulighet for å oppgradere til suite
  • Frokost hver dag
  • Dagstur til Ny-Ålesund med hybriddrevet hurtigbåt
  • En 7-retters middag i Funktionærmessen Restaurant
  • Pris fra kr 9.480, - per person (gjelder booking i dobbeltrom)

Les mer om våre andre tilbud: