funken bar svalbards cocktail bar

Vår nyrenoverte bar og lounge er nøye innredet for å gi både plass og intimitet. Som den eneste spesialiserte cocktailbaren i Longyearbyen tilbyr Funken Bar drinker av høyeste kvalitet, håndlaget med lidenskap av våre svært kunnskapsrike bartendere.

Utforsk den fyldige vinlisten med vintage viner fra hele verden, og vårt omfattende utvalg av Champagne. I tillegg finner du et bredt utvalg av førsteklasses brennevin og lokalprodusert øl. Barmenyen byr på flere enkle retter, laget med de beste råvarene.

Funken Bar er et utmerket sted for å nyte en aperitiff, og komme i stemning før en deilig middag i Funktionærmessen Restaurant. Den tilknyttede loungen er en behagelig plass for å slappe av innimellom aktiviteter og utflukter. Finn deg en koselig plass foran peisen og gjør en litterær reise tilbake i tiden til Nansen og Amundsen, gjennom vår store samling polarlitteratur.

Funken Bar ÅPNINGSTIDER

Mandag til søndag 12:00 – 02:00
Matservering 12:00 – 23:00

PRISBELØNT BAR I LONGYEARBYEN

Høsten 2023 ble Funken Bar tildelt utmerkelsen Longyearbyen`s "Beste Bar" og "Beste Restaurant" i den årlige avstemningen av Byens Beste. Velkommen til Funken Bar i Longyearbyen og opplev selv hvorfor.