Funktionærmessen restaurant

Med fokus på eksepsjonelle råvarer og eksemplarisk service ønsker vi deg velkommen til Funktionærmessen Restaurant på Svalbard. Kombinasjonen av et førsteklasses kjøkken og en avslappet atmosfære setter scenen for en unik kulinarisk opplevelse. Her får du nyte utsøkt mat og drikke, mens du beundrer den spektakulære utsikten over Longyearbyen. Maten er inspirert av et internasjonalt kjøkken og her kan du få en 4- eller 7-retters meny. Vi anbefaler også å prøve restaurantens signaturretter, kongekrabbe og tørrmodnet Côte de Boeuf.

Restauranten var opprinnelig spisesalen for tjenestemennene i gruveselskapet, som kun skulle ha det beste. I dag er det de lokales favoritt og et spennende sted for tilreisende som ser etter en elegant restaurant i Longyearbyen.

Vinlisten er på godt over 100 forskjellige viner og vår sommelier anbefaler det som passer best til ditt måltid og din smak. Kjelleren vår huser fantastiske årganger, spesielt fra kjente Bordeaux-vingårder. Vi kan også friste med over 70 forskjellige Champagner, kanskje Norges største utvalg.  

åpningstider

frokost

Mandag til søndag 07:00 - 10:00

middag

Mandag til søndag 18:00 - 22:00

PRISBELØNT RESTAURANT PÅ SVALBARD

Høsten 2021 ble restauranten tildelt utmerkelsen "Årets restaurant" i den årlige avstemningen av Byens Beste i Longyearbyen. Velkommen til Funktionærmessen Restaurant på Svalbard og opplev selv hvorfor.