En sommerferie du sent vil glemme

Det er midnattssol på Svalbard og mulighetene for eventyr er uendelige. Denne fantastiske sommerpakken inkluderer et behagelig opphold hos oss, og en båttur som byr på alt fra storslått natur, dyreliv og historie.

  • Reiseperiode mellom 1. juni og 31. august 2022

arktisk oase

Funken Lodge sørger for at du får et himmelsk opphold på Svalbard. Her er det en behagelig og lun atmosfære, som gjør at du kan senke skuldrene og nyte ferien din. Kokkene i Funktionærmessen Restaurant lager utsøkt mat med kun førsteklasses ingredienser. Her kan du booke bord og nyte god mat og drikke, mens du beundrer den vakre utsikten over byen. Det er også her det serveres frokost. Et viktig måltid hvor du kan velge mellom forskjellige ferske råvarer. Det også mulighet for å få omelett spesiallaget etter sitt ønske.

En dag på sjøen

Denne pakken inkluderer en båttur med den hybriddrevene katamaranen MS Bard. Dette er en lekker båt, spesialdesignet for arktiske farvann. MS Bard tar deg med ut i Isfjorden, til Billefjorden og den storslåtte Nordenskiöldbreen. Med litt flaks dukker dyreliv opp underveis, som reinsdyr, sel, hval og – med ekstra flaks – isbjørn. Vi seiler forbi kulturminner og historiske plasser, og guidene våre sørger for en uforglemmelig opplevelse for alle sanser.

  • 3 netter i ønsket romkategori
  • Mulighet for å oppgradere til suite
  • Frokost hver dag
  • Hybriddrevet katamaran til Billefjorden og Nordenskiöldbreen
  • Pris fra kr 6.295, - per person (gjelder booking i dobbeltrom)

Les mer om våre andre tilbud: