En sommerferie du sent vil glemme

Det er midnattssol på Svalbard og mulighetene for eventyr er uendelige. Denne fantastiske sommerpakken inkluderer et behagelig opphold hos oss, og en båttur som byr på alt fra storslått natur til dyreliv og historie.

  • Reiseperiode mellom 1. juni og 31. august

arktisk oase

Funken Lodge sørger for at du får et himmelsk opphold på Svalbard med midnattssol. Her er det en behagelig og lun atmosfære som gjør at du kan senke skuldrene og nyte ferien din.

Kokkene i Funktionærmessen Restaurant lager utsøkt mat med førsteklasses ingredienser, og det er her dere skal få nyte en eksklusiv 3-retters fine dining middag. Restauranten var opprinnelig spisesalen for tjenestemennene i gruveselskapet, som kun skulle ha det beste. Det er også her det serveres frokost. Et viktig måltid hvor du kan velge mellom ulike ferske råvarer, og kokken lager gjerne en omelett spesiallaget etter ditt eget ønske.

En dag på sjøen

Denne pakken inkluderer en båttur med den hybriddrevene katamaranen MS Bard. Dette er en lekker båt, spesialdesignet for arktiske farvann. MS Bard tar deg med ut i Isfjorden, til Billefjorden og den storslåtte Nordenskiöldbreen. Med litt flaks dukker dyreliv opp underveis, som reinsdyr, sel, hval og – med ekstra flaks – isbjørn. Vi seiler forbi kulturminner og historiske plasser, og guidene våre sørger for en uforglemmelig opplevelse for alle sanser.

  • 4 netter i ønsket romkategori
  • 3-retters middag i Funktionærmessen Restaurant
  • Frokost hver dag
  • Aftenoon Treat i Funken Bar
  • Hybriddrevet katamaran til Billefjorden og Nordenskiöldbreen
  • Pris fra kr 8.340, - per person i delt dobbeltrom

Du sparer 20 % ved å velge pakketilbudet sammenlignet med å bestille hotell, aktivitet og middag separat.

Ønsker du å legge til noe ekstra?

Vi hjelper deg gjerne dersom du ønsker å legge til ekstra aktiviteter eller romnetter. Send oss en e-post på info@hurtigrutensvalbard.com eller ring oss på +47 79 02 61 00.