gjør deg klar for eventyr

Vår beste pakke for deg som elsker eventyr og spenning! Her får du morsomme opplevelser, god mat og et behagelig opphold hos oss. Husk kamera, for dette er kanskje den mest fotogene tiden på året.

  • Reiseperiode fra 7. februar til 15. mai, 2022

unikt og vakkert lys

Reisetilbudet er tilgjengelig fra februar til mai. Dette er måneder som byr på mye forskjellig lys. I februar dekkes himmelen av et fantastisk rosa/lilla lys, mens det nærmer seg solas tilbakekomst på øya. Denne perioden er det også mulig å se nordlys på kveldstid og vi må ikke glemme den magiske blåtimen. I starten av mars kommer sola tilbake over horisonten og man kan nyte lange solnedganger. Etter hvert som tiden går, blir dagene lengere og lysere. I midten av april er det på tide med midnattssol. Evig lys, kombinert med et vakkert hvitt landskap er noe helt unikt.  

snøscootertur til elveneset

Er man på Svalbard om vinteren er det nesten «et must» å dra på snøscootertur. Derfor har vi inkludert en fantastisk tur til Elveneset i denne pakken. Turen har en lengde på ca 70 kilometer og går igjennom et variert landskap og flere vakre daler. Fremme ved Elveneset kommer man til et fantastisk utsiktspunkt over Tempelfjorden og det kjente Tempelfjellet. Fjellet er 766 meter høyt og har fått navnet sitt på grunn de karakteristiske strukturene i fjellveggen som kan minne om tempelruiner. Her nyter man noe varmt og drikke før turen går tilbake til Longyearbyen.

isgrotte

Gjør deg klar for en opplevelse du aldri vil glemme! Å stige ned i en isgrotte og oppleve de vakre smeltevannskanalene som dannes om sommeren er noe helt unikt. Ord blir fattige i det man beveger seg dypere og lengere inn i isbreen. På denne turen kjører man opp til Longyearbreen i beltevogn. Dette er et morsomt kjøretøy og på turen oppover morenen kan du nyte de vakre fjellene rundt deg ut av de store vinduene. Vell fremme ved inngangen til isgrotten blir man utstyrt med brodder, hodelykt og hjelm. Her starter eventyret!

Eventyrpakke inkluderer

  • Tre netter i ønsket romkategori
  • Frokostbuffet hver dag
  • Snøscootertur til Elveneset
  • Toddy i Funken Bar
  • Beltevogntur til isgrotta på Longyearbreen
  • En 3-retters middag på Funktionærmessen Restaurant
  • Pris fra kr 7.560, - per person (gjelder ved valg av dobbeltrom)