EN ANNERLEDES FØRJUL

Ta en velfortjent pause fra julestresset og nyt noen rolige dager oppe på Svalbard. Vi har satt sammen en unik pakke for deg som ønsker – eller trenger – litt avkopling og luksus midt i all stress og press. Nyt god mat og drikke, tax-free shopping og nordlys i den stille polarnatten.

  • Reiseperiode mellom 1. november og 20. desember 2021

Nordlys dag og natt

Siden det er polarnatt på Svalbard fra den 11. november, er det utrolig koselig stemning i byen under førjulstiden. Byen er pyntet med juledekorasjon, og selv om det er mørkt døgnet rundt, skinner månen klar. I tillegg vil du ha mulighet for å se nordlys – midt på dagen og! Svalbard er det eneste bebodde stedet i verden hvor det er mulig å oppleve dagsnordlys.

TAX-FREE SHOPPING

Visste du at Svalbard er en avgiftsfri sone? Her får du alt du handler til taxfree-priser. Med andre ord er Svalbard det perfekte stedet for å kjøpe julegaver! I Longyearbyens mange sportsforretninger kan du gjøre gode kjøp på utendørsklær og utstyr. Utvalget av suvenirer, gullvarer og diverse kvalitetsklær er også rikholdig. Inkludert i denne pakke er en voucher som gir deg kr 200,- rabatt hvis du handler for over 1.000,- på butikken Longyear78 Outdoor & Expeditions.

KULINARISK OPPLEVELSE & ølsmaking

Funken Lodge sørger for at du får et himmelsk opphold på Svalbard. Kokkene i Funktionærmessen Restaurant lager utsøkt mat med kun førsteklasses ingredienser. Her kan du se frem til en deilig 4-retters middag.

Inkludert i denne pakken er i tillegg en eksklusiv ølsmaking hos verdens nordligste bryggeri, Svalbard Bryggeri. Du får bli med på en vandring igjennom bryggeriet og får høre den fantastiske historien om hvordan to lokale, en gruvearbeider og hans kone kom opp med den ville ideen. Du får høre om tålmodigheten, pågangsmotet, kjærligheten og galskapen som må til for å bygge et bryggeri nær Nordpolen. Gled deg til å smake på god kvalitets øl og bli kjent med prosessen bak.

  • Tre netter i ønsket romkategori
  • Frokostbuffet hver dag
  • En 4-retters middag på Funktionærmessen Restaurant
  • Ølsmaking på Svalbard Bryggeri
  • Voucher på kr 200,- ved kjøp over 1.000,- på Longyear78 Outdoor & Expeditions
  • Pris fra kr 3.550, - per person (gjelder ved valg av dobbeltrom)

Les mer om våre andre tilbud: