EN ANNERLEDES FØRJUL

Ta en velfortjent pause fra julestresset og nyt noen rolige dager på Svalbard. I førjulstiden er Longyearbyen og omgivelsene dekket av et hvitt teppe som gir en ekstra magisk følelse. Vi har satt sammen en pakke for deg som ønsker – eller trenger – litt avkobling og luksus i førjulstiden. Nyt god mat og drikke, taxfree-shopping og nordlys i den stille polarnatten.

  • Reiseperiode: 1. november - 23. desember 2023

Nordlys dag og natt

Siden det er polarnatt på Svalbard fra midten av november, er det utrolig koselig stemning i byen i førjulstiden. Byen er pyntet med juledekorasjoner, og selv om det er mørkt døgnet rundt, skinner månen og stjernene klart. I tillegg vil du ha mulighet for å se nordlys – til og med midt på dagen. Svalbard er det eneste bebodde stedet i verden hvor det er mulig å oppleve dagsnordlys.

KULINARISK OPPLEVELSE

I Funktionærmessen Restaurant serveres god frokost hver morgen, og det er også her du skal få nyte en deilig 3-retters middag. Restauranten var opprinnelig spisesalen for tjenestemennene i gruveselskapet, som kun skulle ha det beste. I dag er det de lokales favoritt og et spennende sted for tilreisende som ser etter en fantastisk matopplevelse i Longyearbyen. 

TAXFREE-SHOPPING

Visste du at Svalbard er en avgiftsfri sone? Her får du alt du handler til taxfree-priser. Med andre ord er Svalbard det perfekte stedet for å kjøpe julegaver. I Longyearbyens mange sportsforretninger kan du gjøre gode kjøp på utendørsklær og utstyr. Utvalget av suvenirer, gullvarer og diverse kvalitetsklær er også godt.

pakken inkluderer

  • Tre netter i ønsket romkategori
  • Frokostbuffet hver dag
  • En 3-retters middag i Funktionærmessen Restaurant
  • "Afternoon Treat" i Funken Bar

Pris fra 3.490,- per person i delt dobbeltrom.