Unn deg litt luksus under Svalbard Skimaraton

Den spektakulære naturen med snødekte fjell og majestetiske isbreer utgjør bakteppet for Svalbard Skimaraton. Å konkurrere i arktiske forhold er en noe få andre løp kan matche, og er en fantastisk unik opplevelse. Vi har satt sammen en pakke for deg som ønsker litt velfortjent luksus og komfort, og som ønsker å senke skuldrene etter begivenhetsrike dager på Svalbard.

NB: Pakken inkluderer ikke påmelding til løpet. Påmeldingen til Svalbard Skimaraton 2024 finner du her.

Kvalitet i fokus

Funken Logde er en luksuriøs arktisk oase hvor komfort og kvalitet er i fokus. Hotellet ligger i historiske omgivelser og tilbyr en særegen Svalbardopplevelse. Fra øyeblikket du stiger inn i vår elegante lobby vil vi sørge for alt du trenger for et førsteklasses opphold. Nyt roen i våre behagelige rom og suiter, slapp av foran peisen i loungen eller koble av i vår gym og sauna.

Kulinarisk opplevelse

I Funktionærmessen Restaurant serveres god frokost hver morgen, og det er også her du skal få nyte en deilig 3-retters middag. Restauranten var opprinnelig spisesalen for tjenestemennene i gruveselskapet, som kun skulle ha det beste. Kombinasjonen av et førsteklasses kjøkken og en avslappet atmosfære setter scenen for en unik kulinarisk opplevelse. Her får du nyte utsøkt mat og drikke, mens du beundrer den spektakulære utsikten over Longyearbyen. 

  • Tre netter i ønsket romkategori
  • Frokostbuffet hver dag
  • En 3-retters middag i Funktionærmessen Restaurant
  • "Afternoon Treat" i Funken Bar
  • Reiseperiode fra 10. april til 16. april 2024

Pris fra 8.060,- per person i delt dobbeltrom

    Les mer om våre andre tilbud: