Et arktisk påskeeventyr

Påsken på Svalbard er en magisk tid der øya er dekt av et mykt teppe av snø, og solen lyser opp det arktiske landskapet på dagtid. Fantastiske solnedganger og soloppganger gir et unikt spill av farger, og skaper en varm atmosfære. Dette er den perfekte opplevelsespakken for de som setter pris på det lille ekstra, der kvalitet og god mat går hånd i hånd med enestående naturopplevelser.

Reiseperiode fra 27. mars til 1. april 2024

Fantastisk utsikt fra høyden

Inkludert i pakken er en en flott beltevogntur utenfor Longyearbyen. Målet for turen er utkikkspunktet Linken, som er litt opp i fjellsiden mot Hiorthfjellet på den andre siden av Adventdalen. Beltevognen krysser Adventdalen og kjører mot Hiorthhamn. Hiorthamn var den første norske gruvebyen på Svalbard, og her var det på tidlig 1900-tallet brakker, smie, lager, kjøkken, sag, hospital, boliger, kontor og en rekke gruveanlegg. Fantasien må jobbe litt for å kunne forestille seg det yrende livet som en gang var. Vel fremme på utsiktspunktet «Linken» kan du nyte den flotte utsikten mot Longyearbyen mens guiden serverer varm drikke. 

Villmarksaften

Villmarksaften på Camp Barentz er en helt spesiell opplevelse. Campen ligger ca 15 km utenfor Longyearbyen, helt omgitt av vill natur. Når du ankommer de koselige trehyttene vil du bli møtt av verten din for kvelden. Du får servert god drikke og en deilig hjemmelaget reinsdyrbidos, etterfulgt av bålkaffe og dessert. Så er det på tide å lære mer om kongen av Arktis – isbjørnen. Etter ett interessant foredrag går vi ut og tar noen bilder av det vakre landskapet, før vi returnerer til byen.

Påskeprogram

Fredag 29. mars En fantastisk 5-retters påskemiddag serveres i Funktionærmessen Restaurant klokken 19.00. Middagen er inkludert i pakken.

Lørdag 30. mars Vi arrangerer påskeeggjakt på hotellet, og serverer varm kakao og kjeks kl. 11.00.

Søndag 31. mars Fra klokken 13.00-16.00 serverer vi Afternoon Tea i Funktionærmessen restaurant, og det står mange påskegodsaker på menyen. Afternoon Tea er ikke inkludert i pakken.

  • Fire netter i ønsket romkategori, inkludert frokost
  • En 5-retters påskemiddagmiddag i Funktionærmessen Restaurant
  • Utsiktstur med beltevogn
  • Villmarksaften på Camp Barentz
  • Pris fra kr 9 090, - per person

Ønsker du å legge til noe ekstra?

Vi hjelper deg gjerne dersom du ønsker å legge til ekstra aktiviteter eller romnetter. Send oss en e-post på info@hurtigrutensvalbard.com eller ring oss på +47 79 02 61 00.

Les mer om våre andre tilbud: