NYT BLUES I BLÅTIMEN

Verdens nordligste bluesfestival, Dark Season Blues, arrangeres hvert år i Longyearbyen. Den 24.-27. oktober går festivalen for 2024 av stabelen. Bo på Funken Lodge og opplev en fantastisk kombinasjon av musikkopplevelser, god mat og Svalbardlandskapet som bader i det berømte skumringslyset kalt «blåtimen».

  • Reisedato: 24. - 27. oktober 2024

DARK SEASON BLUES

Ukene før polarnatten bader Svalbard i et skumringslys som også kalles «blåtimen». Lyspartiklene fra sola bøyes av atmosfæren, og skaper et fantastisk blått lys som reflekteres i det storslåtte landskapet. Blåtimen er sterkest i slutten av oktober, og folk fra hele verden kommer spesifikt til Svalbard for å oppleve det spesielle lyset.

Blått lys og rolig stemning gjør Longyearbyen til det perfekte stedet for en stemningsfull bluesfestival. Festivalen markerer inngangen til mørketiden, og arrangeres i år for tjuende gang. Gjennom fire dager kan du se lokale, norske og internasjonale bluesartister skape variert musikk innenfor sjangeren. Longyearbyen er en liten by, noe som skaper ekstra folkelig nærhet i løpet av disse dagene. Les mer om Dark Season Blues festivalen her.

BO PÅ FUNKEN LODGE

Vi på Funken Lodge sørger for at du får et himmelsk opphold på Svalbard. Å bo på vårt hotell er en opplevelse i seg selv, og vi anbefaler våre gjester å også bruke tid på hotellet for å slappe av. Inkludert i dette tilbudet er et måltid fra Funken Bar, som best nytes i den romslige tilknyttede loungen foran peisen. Førsteklasses service er alltid vår høyeste prioritet og vi kan garantere deg en god natts søvn mellom alle musikkfylte dager.

  • 3 netter i ønsket romkategori
  • En deilig frokostbuffet hver morgen
  • En burger eller salat i Funken Bar
  • Kveldspass til Dark Season Blues (tors-lør)
  • Pris fra kr 5.629, - per person (gjelder booking i dobbeltrom)