skreddersy ditt opplegg

Vi skreddersyr komplette pakker for deg som ønsker alt fra overnatting, kick-off, middag, team building eller aktiviteter. Vårt kreative booking team går alltid et skritt lenger for å sikre våre gjester en unik opplevelse. Ta kontakt i dag, for et uforpliktende tilbud.

team building

Team building er en morsom måte og skape samhold blant kollegaer. Ved morsomme konkurranser kommer det mye engasjement og latter med. Dette gjør at man samarbeider bedre, samtidig som man får brynet seg på strategiske oppgaver og utfordret kreativiteten.

Vi arrangerer ulike typer team buildings aktiviteter. Alt fra morsomme leker hvor man reiser rundt og utforsker Longyearbyen, til mer rolige aktiviteter hvor man løser oppgaver rundt et bord.

kick-off

Arranger ditt neste kick-off på Funken Lodge. Nyt deilig luksus sammen med dine kollegaer i vår arktiske oase. I Funktionærmessen Restaurant har vi ulike gruppemenyer som passer perfekt til ditt event. Menyen består av ulike, utsøkte retter med fokus på lokale råvarer og internasjonale smaker.

aktiviteter

Svalbard er til for å oppleves! Her finnes det et hav av muligheter når det kommer til spennende aktiviteter. Styrk samholdet mellom kollegaene dine igjennom morsomme opplevelser som garantert vil huskes. Hva med en spennende tur ned i en isgrotte, eller kjenn på mestringsfølelsen man får av å kjøre sitt eget hundespann.

spennende middager

Vil du ha en middagsopplevelse utenom det vanlige? Da har vi flere alternativer for din gruppe. På hotellet kan du få en eksklusiv middag med privat kokk og somelier. Eller, om du har lyst til å få en autentisk Svalbardopplevelse kan vi anbefale en helaften på Camp Barentz. Her får dere servert tradisjonell reinsdyrbidos rundt bålet, i en gamme designet som en kopi av hytten Willem Barentz overvintret i. Under denne kvelden får man høre spennende foredrag om Svalbards historie.

champagne og vinsmaking

I kjelleren har vi en egen vinkjeller og en champagne kjeller. Her lagrer vi eksklusive flasker fra forskjellige produsenter og årganger. Hva med en privat visning i disse historiske rommene med opplæring og smaking? Gangen inn til disse rommene ble før i tiden brukt som skytebane og champagnekjelleren var stedet byens innbyggere kom for å kjøpe sin månedlige kvote alkohol. Mye spennende historie og en eksklusiv opplevelse venter.