En unik overnatting i sommer

Det er midnattssol på Svalbard og mulighetene for eventyr er uendelige. Unn deg en unik overnatting på vårt boutique hotell, og nyt luksus i en avslappet atmosfære. Book i dag, og få 4 netter til prisen av 3.

Reiseperiode mellom 1. juni og 31. august 2023

Der dagen aldri tar slutt

Sommeren på Svalbard er noe helt utenom det vanlige. De storslåtte fjord- og fjellandskapene bader i sol døgnet rundt, og både mennesker og dyreliv bobler av energi. Dette er stedet for deg som ser etter en aktiv sommerferie. Opplev Svalbards særegne villmark på tur med båt, sykkel, på fjelltur, og mye mer. Utforsk alle aktiviteter og book dine turer med Hurtigruten Svalbard her.

en arktisk oase

På Funken Lodge vil vi sørge for at du får et himmelsk opphold på Svalbard. Hotellet har 88 rom, med behagelig og lun atmosfære som gjør at du kan senke skuldrene og nyte ferien din. Kos deg foran peisen eller i loungen vid Funken Bar etter spennende dager utendørs.

Kokkene i Funktionærmessen Restaurant lager utsøkt mat med kun førsteklasses ingredienser. Her kan du booke bord og nyte fantastisk mat og drikke, mens du beundrer den vakre utsikten over byen. Vi har også en interessant kjeller, hvor du kan få en privat vin- eller champagnesmaking.