En arktisk møtearena kun 3 timer fra Oslo

Vurderer du å arrangere et kick-off, teambuilding-arrangement, kurs eller konferanse? Da er Svalbard det perfekte stedet å vurdere. Til tross for sin avsides beliggenhet, er reisetiden kortere enn du kanskje tror, med direktefly fra Oslo til Longyearbyen store deler av året er flytiden på kun tre timer.

Svalbard tilbyr en unik setting som inspirerer til kreativitet og motivasjon. Midt i denne uberørte villmarken finner du et utvalg av aktiviteter som passer for enhver gruppe, fra spennende utendørsaktiviteter til teambuilding-øvelser som fremmer samarbeid og innovasjon. Nyt også de kulinariske opplevelsene som Svalbard har å by på, med deilig mat laget av lokale råvarer som garantert vil imponere dine kolleger eller deltakere.

Vi har satt sammen pakker som inkluderer overnatting, lunsj, møterom og en aktivitet. Disse er det selvsagt mulig å bygge videre på, og kan tilpasses akkurat slik du ønsker. Ta kontakt med oss for å utforske mulighetene!

Båttur med MS Bard

Arktisk kurs- og konferansepakke

  • 2 netter på Funken Lodge
  • Møterom halv dag
  • 2-retters lunsj
  • Båttur med MS Bard, vår hybridelektriske katamaran

Tilbudet er tilgjengelig i periodene 1.-31. mai og 15. august - 31. januar 2024.

Pris: 4095 kr per person i delt dobbeltrom.

La deg inspirere!

På Svalbard finner du et rikt utvalg av opplevelser, restauranter og aktiviteter som kan gjøre oppholdet helt unikt.

TEAMBUILDING

Teambuilding er en morsom måte og skape samhold blant kollegaer. Ved morsomme konkurranser kommer det mye engasjement og latter med. Dette gjør at man samarbeider bedre, samtidig som man får brynet seg på strategiske oppgaver og utfordret kreativiteten.

Vi arrangerer ulike typer teambuilding aktiviteter. Alt fra morsomme leker hvor man reiser rundt og utforsker Longyearbyen, til mer rolige aktiviteter hvor man løser oppgaver rundt et bord.

kick-off

Arranger ditt neste kick-off på Funken Lodge. Nyt deilig luksus sammen med dine kollegaer i vår arktiske oase. I Funktionærmessen Restaurant har vi ulike gruppemenyer som passer perfekt til ditt event. Menyen består av ulike, utsøkte retter med fokus på lokale råvarer og internasjonale smaker.

aktiviteter på Svalbard

Svalbard er til for å oppleves! Her finnes det et hav av muligheter når det kommer til spennende aktiviteter. Styrk samholdet mellom kollegaene dine igjennom morsomme opplevelser som garantert vil huskes. Hva med en spennende tur ned i en isgrotte, eller kjenn på mestringsfølelsen man får av å kjøre sitt eget hundespann.

spennende middager

Vil du ha en middagsopplevelse utenom det vanlige? Da har vi flere alternativer for din gruppe. På hotellet kan du få en eksklusiv middag med privat kokk og somelier. Eller, om du har lyst til å få en autentisk Svalbardopplevelse kan vi anbefale en helaften på Camp Barentz. Her får dere servert tradisjonell reinsdyrbidos rundt bålet, i en gamme designet som en kopi av hytten Willem Barentz overvintret i. Under denne kvelden får man høre spennende foredrag om Svalbards historie.

champagne og vinsmaking

I kjelleren har vi en egen vinkjeller og en champagne kjeller. Her lagrer vi eksklusive flasker fra forskjellige produsenter og årganger. Hva med en privat visning i disse historiske rommene med opplæring og smaking? Gangen inn til disse rommene ble før i tiden brukt som skytebane og champagnekjelleren var stedet byens innbyggere kom for å kjøpe sin månedlige kvote alkohol. Mye spennende historie og en eksklusiv opplevelse venter.

Ønsker du å skreddersy ditt eget opplegg? Våre Svalbardeksperter er klare til å hjelpe deg med råd, inspirasjon og booking. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.