En JUl DU ALDRI VIL GLEMME

Longyearbyen byr på juleglede, og en avslappende og stressfri atmosfære. Glitrende julelys, polarnatten og nordlyset som danser på himmelen vil gjøre dette til en jul du aldri vil glemme. 

Reiseperiode: 21. desember - 26. desember

Funken Logde er en luksuriøs arktiske oase hvor komfort og kvalitet er i fokus. Hotellet ligger i historiske omgivelser og tilbyr en særegen Svalbardopplevelse. Atmosfæren får deg til å senke skuldrene etter begivenhetsrike dager både innendørs og utendørs.

Vårt hyggelige personale setter sammen et koselig program i julen, og det er mye du kan glede deg til.

MAT OG DRIKKE

Selve julaften feires med en deilig 5-retters middag i Funktionærmessen Restaurant inkludert en aperitiff. Det er også her du vil nyte en fantastisk frokostbuffet hver morgen. Kombinasjonen av et førsteklasses kjøkken og en avslappet atmosfære setter scenen for en unik kulinarisk opplevelse. Her får du nyte utsøkt mat og drikke, mens du beundrer den spektakulære utsikten over Longyearbyen. 

Restauranten var opprinnelig spisesalen for tjenestemennene i gruveselskapet, som kun skulle ha det beste. I dag er det de lokales favoritt og et spennende sted for tilreisende som ser etter en elegant restaurant i Longyearbyen. Med fokus på eksepsjonelle råvarer og eksemplarisk service kan du se frem til en minnerik kveld.

NORDLYSSAFARI

Guiden tar dere med ut av byen, bort fra Longyearbyens belysning, inn i den magiske polarnatten. Dere kjører utover den frosne Adventdalen, og det blir flere stopp underveis for å se etter nordlyset.

Dette er en flott ekspedisjon for deg som ønsker å komme deg ut av byen på en trygg og komfortabel måte. Og på grunn av polarnatten mellom tidlig november og slutten av januar har du mulighet til å se nordlys hele døgnet - også midt på dagen. Det er noe svakere enn det som forekommer på kvelden, men har et mer rødaktig lys, og er et fascinerende skue.

Pakken inkluderer

  • 4 netter i ønsket romkategori
  • En deilig frokostbuffet hver morgen
  • En 5-retters middag i Funktionærmessen Restaurant på julaften inkludert en aperitiff
  • Nordlyssafari med beltevogn
  • Et koselig og innholdsrikt juleprogram

Pris fra 6.045,- per person i delt dobbeltrom.

Les mer om våre andre tilbud: