Den gylNe høsten

Er du glad i solnedganger og vakre farger er dette tiden du skal besøke Svalbard. Polarsommeren er over og mørketiden nærmer seg med stormskritt. Dette fører med seg et vakkert fargespill på himmelen morgen og kveld. Landskapet har en vakker gyllen farge og kanskje har det allerede kommet litt snø på fjelltoppene rundt Longyearbyen.

  • Reiseperiode fra 1. september til 31. oktober

en arktisk oase

Å bo på vårt hotell er en opplevelse i seg selv og vi anbefaler våre gjester å bruke tid på hotellet for å slappe av og nyte god mat. Førsteklasses service er alltid vår høyeste prioritet og vi kan garantere deg en god natts søvn i våre komfortable senger. Hver morgen kan du nyte en deilig frokost i Funktionærmessen Restaurant hvor vi blant annet har en egen kokk som står klar til å lage en fersk omelett for deg med dine ønsker.

Inkludert i dette tilbudet er også en 6-retters middag i Funktionærmessen Restaurant.

Dyreliv- og isbre-cruise

En av dagene venter en vakker båttur med den hybriddrevene katamaranen MS Bard. Båten er spesialdesignet for arktiske farvann og har et lekkert design med store vinduer som gir deg følelsen av å være tett på naturen både inne og ute på dekk. MS Bard tar deg med på en eventyrlig båttur igjennom Isfjorden og til Billefjorden. Her bruker vi tid foran den vakre Nordenskiöldbreen hvor det ofte dukker opp spennende dyreliv.

  • Tre netter i ønsket romkategori
  • Frokostbuffet hver dag
  • Båttur: Dyreliv og isbre med katamaran
  • En 6-retters middag
  • Pris fra kr 6.590, - per person (gjelder ved valg av dobbeltrom)

Ønsker du å legge til noe ekstra?

Vi hjelper deg gjerne dersom du ønsker å legge til ekstra aktiviteter eller romnetter. Send oss en e-post på info@hurtigrutensvalbard.com eller ring oss på +47 79 02 61 00.