Den gyllende høsten

Er du glad i solnedganger og vakre farger er dette tiden du skal besøke Svalbard. Polarsommeren er over og mørketiden nærmer seg med stormskritt. Dette fører med seg et vakkert fargespill på himmelen morgen og kveld. Landskapet har en vakker gyllen farge og kanskje har det allerede kommet litt snø på fjelltoppene rundt Longyearbyen.

  • Reiseperiode fra 1. til 31. oktober 2021.

en arktisk oase

Å bo på vårt hotell er en opplevelse i seg selv og vi anbefaler våre gjester å bruke tid på hotellet for å slappe av og nyte god mat. Førsteklasses service er alltid vår høyeste prioritet og vi kan garantere deg en god natts søvn i våre komfortable senger. Hver morgen kan du nyte en deilig frokost i Funktionærmessen Restaurant hvor vi blant annet har en egen kokk som står klar til å lage en fersk omelett for deg med dine ønsker.

En dag om bord ms bard

Denne pakken inkluderer en båttur med den hybriddrevene katamaranen MS Bard. Båten er spesialdesignet for arktiske farvann og har et lekkert design med store vinduer som gir deg følelsen av å være tett på naturen både inne og ute på dekk. MS Bard tar deg med på en eventyrlig båttur igjennom Isfjorden og til Billefjorden. Her bruker man tid foran den vakre Nordenskjoldbreen hvor man ofte kan oppleve et rikt dyreliv. Etter det går turen til den forlatte russiske gruvebyen Pyramiden. Her får man en guidet tur og omvisning i de forlatte bygningene. Dette er en spennende og historisk opplevelse.

  • Tre netter i ønsket romkategori
  • Frokostbuffet hver dag
  • Båttur til Pyramiden og Nordenskiöldbreen med MS Bard
  • Pris fra kr 4.200, - per person (gjelder ved valg av dobbeltrom)

Les mer om våre andre tilbud: