NYT BLUES I BLÅTIMEN

Verdens nordligste bluesfestival, Dark Season Blues, arrangeres hvert år i Longyearbyen. Den 27.-30. oktober 2022 går årets festival av stapelen. Bo på Funken Lodge og opplev en fantastisk kombinasjon av musikkopplevelser, god mat og Svalbardlandskapet som bader i det berømte skumringslyset kalt «blåtimen».

  • Reisedato: 27. - 30. oktober 2022

DARK SEASON BLUES

Ukene før polarnatten bader Svalbard i et skumringslys som også kalles «blåtimen». Lyspartiklene fra sola bøyes av atmosfæren, og skaper et fantastisk blått lys som reflekteres i det storslåtte landskapet. Blåtimen er sterkest i slutten av oktober, og folk fra hele verden kommer spesifikt til Svalbard for å oppleve det spesielle lyset.

Blått lys og rolig stemning gjør Longyearbyen til det perfekte stedet for en stemningsfull bluesfestival. Festivalen markerer inngangen til mørketiden, og arrangeres i år for nittende gangen. Gjennom fire dager kan du se lokale, norske og internasjonale bluesartister skape variert musikk innenfor sjangeren. Longyearbyen er en liten by, noe som skaper ekstra folkelig nærhet i løpet av disse dagene. Les mer om Dark Season Blues festivalen og bestill billettene dine her.

BO PÅ FUNKEN LODGE

Vi på Funken Lodge sørger for at du får et himmelsk opphold på Svalbard. Å bo på vårt hotell er en opplevelse i seg selv, og vi anbefaler våre gjester å også bruke tid på hotellet for å slappe av. Inkludert i dette tilbudet er et måltid fra Funken Bar, som best nytes i den romslige tilknyttede loungen foran peisen. I tillegg venter champagne og sjokolade på rommet når du sjekker inn. Førsteklasses service er alltid vår høyeste prioritet og vi kan garantere deg en god natts søvn mellom alle musikkfylte dager.

  • 3 netter i ønsket romkategori
  • Frokost hver dag
  • Romgave: Champagne og sjokolade
  • En burger eller salat i Funken Bar
  • Pris fra kr 5.050, - per person (gjelder booking i dobbeltrom)

Les mer om våre andre tilbud: